hand a perfect start
  • Nederlands
  • English
  • .
  • Deutsch
Zoeken:
Home ›› Introductie ›› Introductie
subplaatje
Pagina printen

Biologische groenteplanten

Grow Group loopt voorop in de biologische opkweek van groenteplanten: wij sprongen als eerste plantenkwekerij in op deze groeiende markt en hebben inmiddels veel kennis en ervaring opgedaan over deze speciale manier van telen. Daarnaast blijft Grow Group investeren in onderzoek.

‘Schone’ groeikracht

De vraag naar veilige voedselproducten neemt hand over hand toe. Grow Group begon jaren geleden als eerste plantenkweker met de teelt van biologische groenteplanten. Inmiddels beschikken wij over veel kennis en expertise met betrekking tot deze aparte tak van sport. Ook zijn wij SKAL- en Bio-Suisse-gecertificeerd en investeren wij veel in onderzoek. Zo ontwikkelde Grow Group bijvoorbeeld haar eigen biologische grond- en meststoffen en natuurlijke correctiemethoden. Daarnaast is Grow Group specialist in enten. Dit komt goed van pas in de biologische opkweek; op deze manier creëren wij ‘schone’ groeikracht.

Optimale omstandigheden

Onze vestiging in Naaldwijk is speciaal ingericht voor de biologische opkweek. Dit bedrijf beschikt over afdelingen met afzonderlijke klimaatbeheersing. Uw planten groeien hier onder optimale natuurlijke omstandigheden, beschermd door insectenwerend gaas en biologische bestrijders. Het resultaat: gezonde, sterke en weerbare planten, die garant staan voor een veilige start van uw biologische teelt.

Intro 1 Intro 2 Omschrijving....